طرح توجیهی تولید ظروف یکبار مصرف کاغذی
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 52
حجم فایل: 1094
قیمت: : 15000 تومان
بخشی از متن:
ضروریت و اهمیت:
در دنیای امروز بهداشت نوشیدنی ها و غذاها و همچنین بهداشت ظروف مورد استفاده برای مواد غذایی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشند و روی همین امر وزارت بهداشت مقررات خاصی را جهت تولید و عرضه این محصولات اعمال می نماید.
استفاده از ظروف یکبار مصرف کاغذی یکی از الزامات وزارت بهداشت در عرضه نوشیدنی ها، بستنی ها و برخی مواد غذایی می باشد. این ظروف با آلومینیوم، موم یا رزین لامینت می گردند و تحت این شرایط ماده غذایی یا آشامیدنی هیچ گونه اثری روی ظرف باقی نمی گذارند و بنابراین این ظروف نسبت به سایر ظروف یکبارمصرف از لحاظ بهداشتی از ارجحیت بیشتری برخوردار است.ولی نقطه ضعف این ظروف ، استحکام پایین آن ها در ابعاد بزرگ ی باشد.
مزایای استفاده از ظروف یک بار مصرف گیاهی تجزیه پذیر:
- تهیه شده از نشاسته ذرت اصلاح شده
- سازگاری با محیط (تجزیه در خاک حد اکثر پس از شش ماه)
- عاری از هرگونه اثرات مضر پلاستیکهای نفتی پس از تماس با مواد غذایی بدون هیچ گونه آثار تخریبی بر محیط زیست پس از تجزیه شدن در خاک تهیه شده از منابع مواد اولیه تجدید پذیر سالانه
- عدم وابستگی این محصولات ( بسته بندی ) به مواد اولیه نفتی
- تقویت و توسعه منابع کشاورزی
- مصرف انرژی کمتر در فرآیند تولید محصولات بسته بندی
- ظروف گیاهی تا به حال موفق به دریافت گواهینامه ها و تائیدیه های بسیاری شده است:
تولید ظروف یکبار مصرف قابل تجزیه در طبیعت مطابق گواهی نامه ISO14855 گواهی نامه محیط زیست ISO 14001
بهداشتی بودن محصول با دارابودن گواهی نامه FDA آمریکا
دارنده پروانه ساخت از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دارنده گواهینامه ISO 9001 و 2000 ISO
دارنده گواهینامه مقام اول از سازمان یونسکو
برنده کمان زرین سومین جشنواره کار آفرینی شیخ بهائی
مقام اول بهترین تکنولوژی سبز در ششمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست در ایران (استفاده از ظروف گیاهی قانون مجلس نیست، بلکه یک مصوبه دولت است و باید ادارات دولتی، سازمانها و وزارتخانه ها از این ظروف استفاده کنند.
فهرست سرفصلهای اصلی:
بخش اول: مقدمه
دستورالعمل های دولت برای استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی
ضرورت واهمیت تولید ومصرف ظروف یکبارمصرف کاغذی
دلایل بهداشتی
قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در مورد بهداشت و سلامت جامعه
بخش دوم: معرفی محصول
1-1 نام وکد محصول
1-2 شماره تعرفه گمرکی
1-3 شرایط واردات
1-4 بررسی وارائه استاندارد
1-5 بررسی وارائه اطلاعات لازم درزمینه قیمت تولیدداخلی وجهانی محصول
1-6 معرفی موارد مصرف وکاربرد
1-7 بررسی کالاهای جایگزین وتجزیه وتحلیل اثرات آن برمصرف محصول
1-7 بررسی اهمیت استراتزیک کالا در دنیای امروز
1-9 کشورهای عمده تولیدکننده ومصرف کننده محصول
1-10 معرفی شرایط صادرات
بخش سوم: بررسی وضعیت عرضه و تقاضا
2-1 بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه پنجم تا کنون
2-2 بررسی وضعیت طرح های جدید و طرح های توسعه در دست اجرا
2-3 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه پنجم تا آخر سال 1391
2-4 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه
2-5 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه توسعه پنجم تا آخر سال 1391 وامکان توسعه آن
2-6 بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه پنجم
بخش چهارم: مطالعات فنی وتکنولوژیکی
1-3 بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور و
مقایسه آن با دیگر کشورها
3-2 تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهای مرسوم در فرآیند تولید محصول
3-3 بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی همراه با برآورد حجم سرمایه ثابت
مورد نیاز
3-4 میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالالانه، محل تا مین و قیمت ارزی و ریالی آن
3-5 پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
3-6 وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
3-7 بررسی و تعیین میزان آب ، برق ، سوخت ، امکانات مخابراتی و ارتباطی
3-8 وضعیت حمای ت های اقتصادی و بازرگانی
3-9 تجزیه و تحلیل و ارائه جم ع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید
برنامه مالی