پروژه کارورزی سازمان آموزشی و غیر آموزشی
فرمت فایل دانلودی: .rarفرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 130
حجم فایل: 465
قیمت: : 25000 تومان
بخشی از متن:
خلاصه یا چکیده:
با توجه به تعریف کارورزی که : هر تجربه آموزشی و هرآنچه که تحت عنوان واحد درسی دانشگاهی به منظور تسلط بر معلومات و مهارت های آموخته شده و کاربرد آموخته ها و یافته های نظری کلاس، در محیط های واقعی کار نظیر سازمانها و دستگاهای اجرایی ارائه میشود.(حسینی،1391 :10)
در این گزارش سعی شد تمامی ابعاد و جوانب دو سازمان آموزشی و غیر آموزشی از جمله مطالعه ابعاد و ویژگی های شناسنامه ای، عمومی و ساختمانی سازمان محل کارورزی و مطالعه ویژگیها و خصوصیات ذاتی و درونی سازمان محل کارورزی.
مقدمه:
در زندگی امروز، با توجه به پیشرفت روزافزون جوامع از نظر جمعیت، فرهنگ، اقتصاد، علم و... و متقابلا نیازهای آنها، وجود سازمان به شدت احساس می شود.
پیچیده تر شدن جامعه و مفید بودن وجود سازمانها درآن واز همه مهم تر آشنا شدن دانشجویان با ساختار و چگونگی فعالیت سازمانها را می توان از جمله دلایل پرداختن به درس کارورزی دانست.
بنابراین برای آنکه بتوانیم نسبت به یک سازمان، شناخت و درک کافی و کاملی پیدا کنیم باید اهداف و ساختارها، مدیریت، منابع انسانی و مادی، نحوه و میزان ارتباط و تعامل سازمان با محیط و سازمانهای دیگر و... را برحسب ضرورت مطالعه و بررسی کنیم.
فهرست مطالب:
خلاصه یا چکیده
مقدمه
بخش اول
مطالعه ابعاد و ویژگیهای شناسنامه ای، عمومی و ساختمانی سازمان محل کارورزی
بررسی وضعیت عمومی و فیزیکی ساختمان محل کارورزی
مطالعه منابع، امکانات، تجهیزات و وسایل سازمان محل کارورزی
مطالعه و بررسی پرسنلی سازمان
مطالعه و بررسی وضعیت فرهنگ خدمت و کار در سازمان محل کارورزی
بررسی وضعیت رفاهی و بهداشتی کارکنان در سازمان محل کارورزی
مطالعه انجمنها و شوراهای سازمان محل کارورزی
مطالعه و بررسی وضعیت مالی و تامین بودجه در سازمان محل کارورزی
مطالعه مدیریت سازمان محل کارورزی
بخش دوم
مطالعه ویژگیها و خصوصیات ذاتی و درونی سازمان محل کارورزی
بررسی و مطالعه درونی سازمان محل کارورزی
نتایج:
در تحقیقی که طی 10روز به طول انجامید می توان با در نظر گرفتن جمیع جهات به این نتیجه رسید که یک سازمان خوب و ایده ال سازمانی است که قادر به احیاء خودجوش بوده و اجازه نمیدهند که داستان تغییر به یک تراژدی مبدل شود. در این نوع سازمانها جریان برق نوآوری در هر فعالیت- چشمان را خیره میسازد و کارکنان ناآرام بر کارکنان محافظه کار غلبه میکنند. شرکتهایی که لیاقت عشق و نوآوری کارکنان خود را داشته باشند، طبعاً کارکنان خود را به ذوق آورده و ایشان که میدانند و میتوانند را برای شرکتشان انجام میدهند. البته این دیگر صرفاً یک ایدهآل نیست، بلکه یک "الزام اخلاقی" را میطلبد.