پایان-نامه-مطالعه-تشریحی-ساقه-و-برگ-14-گونه-از-تیره-نعناع
پایان نامه مطالعه تشریحی ساقه و برگ 14 گونه از تیره نعناع
فرمت فایل دانلودی: .docx
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 114
حجم فایل: 5668
قیمت: : 50000 تومان

بخشی از متن:
چکیده:
تیره نعناع دارای 258 جنس و 6970 گونه است. در این تحقیق مطالعه  تشریحی ساقه و برگ 14 گونه از این تیره مورد بررسی قرار گرفت. برای ساقه 15 صفت و برای برگ 16صفت مورد بررسی  قرار گرفت که نتایج حاصل از مطالعات آناتومی نشان داد صفات مورد بررسی شده در ساقه و برگ در تفکیک گونه ها اهمیت دارند و ساقه های مورد مطالعه تفاوت هایی از نظر صفات آناتومی  داشتند که شامل: شکل سطح مقطع، نوع کرک، ضخامت کوتیکول، نوع پارانشیم پوست،وجود یا عدم وجود اندودرم یا اسکلرانشیم و در نهایت کامبیوم بود. و صفات آناتومی برگ گونه های مورد مطالعه تفاوت هایی داشتند که شامل: نوع کرک، تراکم کرک در سطح فوقانی و تحتانی، ضخامت کوتیکول در سطح فوقانی و تحتانی ، وجود یا عدم وجود کلانشیم فوقانی و تحتانی در محور میانی، وجود یا عدم وجود اسکلرانشیم، مشخص و نامشخص بودن غلاف آوندی، و تعداد لایه های پارانشیم نردبانی و حفره ای در قسمت مزوفیل بود.
کلمات کلیدی: تیره نعناع، آناتومی، برش گیری، ساقه، برگ

فهرست مطالب:
چکیده
فصل اول: کلیات تحقیق   
1-1- هدف از پژوهش   
1-2- بیان مساله   
1-3- اهداف تحقیق    
1-4- پرسش اصلی تحقیق   
1-5- مروری بر تاکسونومی تیره نعناع    
1-5-1- ویژگی های عمومی تیره نعناع  
1-6- ویژگی های  جنس های مورد مطالعه   
1-6-1- جنس Marrubium   
1-6-2- جنس Mentha   
1-6-3- جنس Micromeria   
1-6-4- جنس Nepeta   
1-6-5-  جنس Sideritis   
1-6-6- جنس Stachys   
1-6-7- جنس Teucrium   
1-7- ویژگی های گونه های مورد مطالعه   
1-7-1- گونه  Marrubiumanisodon   
1-7-2-  گونه Menthalonglifolia   
1-7-3- گونه Menthapulegium   
1-7-4-گونه Micromeriamyrtifolia   
1-7-5- گونه Nepetaeriosphera   
1-7-6- گونه  Nepetafissa   
1-7-7- گونه Sideritismontana   
1-7-8- گونه Stachyskurdica   
1-7-9- گونه Stachyslavandulifolia   
1-7-10- گونه  Stachyspubescens   
1-7-11- گونه  Stachysspectabilis   
1-7-12- گونه  Stachyssylvatica   
1-7-13- گونه  Stachysacerosa   
1-7-14- گونه Teucriumpolium   
فصل دوم: تاریخچه و بررسی منابع
2-1- تاریخچه کاربرد آناتومی (تشریح)   
2-2- تاریخچه مطالعات انجام شده  بر روی  ساقه و برگ در تیره نعناع (Lamiaceae)   
فصل سوم: مواد و روش ها
3-1- مطالعات آناتومی   
3-1-1-  آماده سازی نمونه ها و تثبیت بافت ها   
3-1-2- برش گیری   
3-2-2- رنگ آمیزی   
3-2-3- روش تهیه رنگ کارمن زاجی   
3-2-4-  روش تهیه رنگ سبز متیل   
3-2-5- صفات آناتومی مطالعه شده   
فصل چهارم: نتایج
4-1- نتایج مطالعات آناتومی   
4-1-1-  نتایج مطالعات آناتومی ساقه   
الف) گونه Marrubiumanisodon   
ب) گونه Menthalongifolia   
پ) گونه Menthapulegium   
ت) گونه Micromeriamyrtifolia   
ث) گونه Nepetafissa   
ج) گونه Nepetaeriosphaera   
چ) گونه SideritisMontana    
ح) گونه Stachyskurdica    
خ ) گونه Stachyslavandulifolia    
د) گونه Stachyspubescens   
ذ) گونه Stachysspectabilis   
ر) گونه Stachyssylvatica   
ز) گونه Stachysacerosa   
ژ) گونه Teucriumpolium   
4-1-2-  نتایج مطالعات آناتومی برگ   
الف) گونه Marrubiumanisodon   
ب) گونه Menthalongifolia   
پ) گونه Menthapulegium   
ت) گونه Micromeriamyrtifolia   
ث) گونه Nepetafissa   
ج) گونه Nepetaeriosphaera   
چ) گونه SideritisMontana   
ح) گونه Stachyskurdica       
خ ) گونه .Stachyslavandulifolia    
د) گونه Stachyspubescens    
ذ) گونه Stachysspectabils    
ر) گونه Stachyssylvatica    
ز) گونه Stachysacerosa    
ژ) گونه Teucriumpolium    
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری
5-1-  نتیجه گیری مطالعات آناتومی ساقه    
5-1-1- بحث صفات آناتومی ساقه    
5 -1-2- بحث و نتیجه گیری نهایی ساقه    
5-2- نتیجه گیری صفات آناتومی برگ    
5-2- 1- بحث صفات آناتومی برگ    
5-2-2- بحث و نتیجه گیری نهایی برگ    
فهرست منابع و مآخذ
الف) منابع فارسی
ب) منابع لاتین
چکیده لاتین

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.