دسته بندی | مهندسی مکانیک |
بازدید ها | 8 |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 18334 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 75 |
پروژه تحلیل و طراحی آبمیوه گیری صنعتی در کتیا در 75 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc به همراه نقشه های لایه باز اجرا شده در کتیا با فرمت cat به صورت تک تک اجزا و اسمبل آن ها
چکیده
اهمیت مرکبات در تجارت جهانی از اوایل دهه 1900 که صدها مقاله، کتاب، ... مربوط به آبمیوه منتشر گردید شناخته شد. ارتباطات جدید، آگاهی مصرفکنندگان از معیارهای مرغوبیت مرکبات و روشهای انتقال محصول نیز سبب افزایش تولید و فرآوری آن در کشورهای مختلف که آب و هوای مناسبی برای کشت مرکبات دارند شده است. در این پروژه پس از مرروی بر تاریخچهی این صنعت به طراحی و محاسبهی این دستگاه پرداخته خواهد شد. جهت انجام تحقیقات مورد نیاز برای انجام این پروژه که در دو بخش طراحی محاسباتی، مدل سازی با نرم افزار کتیا از مقالات ارائه شده در این زمینه استفاده شده است.
فهرست مطالب
فصل 1: مقدمه
1-1- تعریف
1-2- تاریخچه تولید دستگاه"تولید آبمیوه از مرکبات"
1-2-1- صنعت آبمیوهگیری از مرکبات
1-2-2- طرز تهیه آبمیوه و سایر ترکیبات جانبی از مرکبات به صورت صنعتی
فصل 2: انتخاب مواد و جنس قطعات
2-1- مقدمه
2-1-1- انتخاب مواد و فرآیندها به کمک رایانه
2-1-2- عوامل مؤثر بر رفتار مواد در قطعات
2-1-3- ویژگی فولادی کربنی
فصل 3: محاسبات و آنالیز قطعات دستگاه
3-1- محاسبه توان موتور دستگاه
3-2- محاسبهی دبی دستگاه
3-2-2- محاسبات نیروی اصطکاک
3-2-3- محاسبات تسمه
3-2-4- انواع تسمهها
3-2-5- جنس تسمهها
3-2-6- تسمههای تخت
3-2-7- تسمه v شکل
3-2-8- روش های سفت کردن مکانیزم چرخ و تسمه
3-2-9- روش اتصال تسمه ها
3-2-10- چرخ تسمه ها ( پولی ها )
3-2-11- انتخاب تسمه
3-2-12- محاسبات قطر شفت
3-2-13- محاسبات و انتخاب یاتاقان
فصل 4: مدلسازی و نقشه های قطعات دستگاه با استفاده از نرم افزار CATIA
فصل 5: جمعبندی و پیشنهادها
فصل 6: مراجع
فهرست اشکال
شکل (3-1) ندازه گیری طول منحنی راهنمای مارپیچ به وسیله ی نرم افزار CATIA
شکل (3-2) فضای خالی بین مارپیچ و صافی در مدلسازی
شکل (3-3) اندازه گیری سطح داخلی صافی با استفاده از دستور measure در نرم افزار CATIA
شکل (3-4) مکانیزم چرخ و تسمه
شکل (3-5) انواع تسمه ها با توجه به مقاطع آن ها
شکل (3-6) مقاطع انواع تسمه هایV شکل
شکل (3-7) روش های سفت کردن تسمه های انتقال قدرت
شکل (3-8) انواع مکانیزم های تسمه های تخت و دنده ای
شکل (3-9) تسمه بندهای مخصوص تسمه های چرمی
شکل (3-10) پولی چدنی بزرگ و کوچک
شکل (3-11) شماتیک کلی دستگاه آبمیوه گیری صنعتی
شکل (3-12) انتخاب یاتاقان از جداول SKF
شکل (3-13) انتخاب یاتاقان از جداول SKF
شکل (4-1) نمای مونتاژی دستگاه آبمیوه گیری صنعتی
شکل (4-2) نمای مونتاژی دستگاه آبمیوه گیری صنعتی
شکل (4-3) نمای پایه دستگاه آبمیوه گیری صنعتی
شکل (4-4) نمای مارپیچ دستگاه آبمیوه گیری صنعتی
شکل (4-5) نمای صافی دستگاه آبمیوه گیری صنعتی
شکل (4-6) نمای پولی کوچک دستگاه آبمیوه گیری صنعتی
شکل (4-7) نمای پولی بزرگ دستگاه آبمیوه گیری صنعتی
شکل (4-8) نمای راهنمای آبمیوه دستگاه آبمیوه گیری صنعتی
فهرست جداول
جدول (3-1) پارامترهای بدست آمده از جدول 17-2 کتاب طراحی اجزاء شیگلی (ویرایش پنجم) برای تسمه ی انتخاب شده