دسته بندی | مهندسی مکانیک |
بازدید ها | 3 |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 1582 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 85 |
پروژه بررسی و طراحی دستگاه تولید رشته از خمیر ، خمیر رشته کن با پلان ها در 85 صفحه ورد قابل ویرایش و 7 فایل پی دی اف حاوی پلان های دستگاه با اندازه گذاری و محاسبات
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::این پروژه توسط مهندس مهدی محمودی در دانشگاه آزاد سمنان انجام شده است . :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
فهرست مطالب
فصل اول)مقدمه
1-1)تعریف پروژه
1-2)تاریخچه تولید دستگاه"تولید رشته از خمیر" در ایران
فصل دوم ) انتخاب مواد و جنس قطعات
2-1)مقدمه ای بر نام گذاری فولادها
2-2)نامگذاری فولادها طبق استاندارد "دین"
2-3)نامگذاری براساس خواص کاربردی
2-4)چگونگی مقایسه فولادها
2-5)معیارهای مقایسه فولادها
2-6)انتخاب جنس مواد دستگاه "تولید رشته از خمیر
2-6-1)جنس چرخ دنده ها و چرخ زنجیرها
فصل سوم)محاسبات و آنالیز قطعات دستگاه
3-1)محاسبه نیروی لازم جهت رول کردن خمیر
3-2)محاسبه گشتاور مورد نیاز جهت چرخش رول
3-3)محاسبه نیروها و گشتاور وارد بر رول
|
فهرست مطالب
3-3-1)طراحی دینامیکی رول برای عمر نامحدود
3-3-2)محاسبه مقدار خیز رول
3-4)محاسبه مقدارتنشهای وارده بر رول
3-5)محاسبه سرعت دورانی رول ها
3-5-1)محاسبه سرعت دورانی رول شماره 1
3-6)محاسبات مربوط به بال بیرینگ های رول
3-7)محاسبه توان لازم جهت گردش رول
3-8)محاسبات مربوط به چرخ دنده های انتقال دور
3-8-1)چرخدنده انتقال دور در رولهای 2 و3
3-8-2)چرخدنده انتقال دوردر رول 1
3-9)طراحی زنجیر
3-9-1)زنجیر شماره 1
3-9-2)زنجیر شماره 2
3-9-3)زنجیر شماره 3
3-10)طراحی تسمه
3-11)محاسبات مربوط به شفت محرک
3-11-1)محاسبه مقدا رتنشهای وارده بر شفت محرک
|
فهرست مطالب
3-12)محاسبات مربوط به بال بیرینگ های شفت
3-12-1)بال بیرینگ شماره 1
3-12-2)بال بیرینگ شماره 2
3-13)محاسبات مربوط به چرخ زنجیرها
3-13-1)چرخ زنجیر با تعداد 12 دندانه
3-13-2)چرخ زنجیر باتعداد 20 دندانه
فصل چهارم)مدل سازی و نقشه های قطعات دستگاه با استفاده از نرم افزار "کتیا"
فصل پنجم)نتیجه گیری و پیشنهادات
مراجع
فهرست اشکال و جداول
شکل(3-1) تغییر ضخامت خمیر بر اثر نیروی رول
شکل(3-2) نیروهای وارد بر رول
شکل(3-3) گشتاور وارد بر رول
شکل(3-4) نمودار ماکزیمم گشتاور وارد بر رول به صورت خطی
شکل(3-5) نمودار ماکزیمم گشتاور وارد بر رول به صورت نقطه ای
جدول(3-1) انتخاب بال برینگ استاندارد برای رول ها
شکل(3-6) بال برینگ انتخاب شده برای رول ها
جدول(3-2) انتخاب زنجیر استاندارد(زنجیر شماره 1)
جدول(3-3) انتخاب زنجیر استاندارد(زنجیر شماره 2)
جدول(3-4) ) انتخاب زنجیر استاندارد(زنجیر شماره 3
شکل(3-7) شفت محرک(راننده)
شکل(3-8) نیروهای وارد بر شفت محرک
شکل(3-9) گشتاور وارد بر شفت محرک
شکل(3-10) نمودار ماکزیمم گشتاور وارد بر شفت محرک به صورت خطی و نقطه ای
شکل(3-11) نیروهای وارد بر شفت محرک
فهرست اشکال و جداول
جدول(3-5) انتخاب بال برینگ استاندارد برای شفت محرک(بال برینگ شماره 1)
شکل(3-12) بال برینگ انتخاب شده برای شفت محرک(بال برینگ شماره 1)
جدول(3-6) انتخاب بال برینگ استاندارد برای شفت محرک(بال برینگ شماره 2)
شکل(3-13) بال برینگ انتخاب شده برای شفت محرک(بال برینگ شماره 2)
شکل(4-1)مدل مونتاژ شده نهایی
شکل(4-2)شفت و رولهای 1و2
شکل(4-3)شفت و رول 3
شکل(4-4)شفت محرک
شکل(4-5)چرخ دنده 28 دندانه
شکل(4-6)چرخ دنده 26 دندانه
شکل(4-7)چرخ زنجیر 12 دندانه
شکل(4-8)چرخ زنجیر 20 دندانه
شکل(4-12)بدنه
شکل(4-10)پایه نگهدارنده ی موتور
شکل(4-11)صفحه ی حرکت خمیر
چکیده
در این پروژه سعی بر این است که دستگاه تولید رشته از خمیر برای استفاده در کارخانجات تولید مواد غذایی طراحی گردد. روش کار در این پروژه ابتدا بدست آوردن نیروی لازم جهت رول کردن خمیر با توجه به آزمایشات تجربی موجود می باشد، و سپس با توجه به نیروها و گشتاورها و سرعتهای وارده بر قسمت های اصلی دستگاه که شامل 6رول به صورت دو به دو و دو چرخ دنده و چرخ زنجیر و در نهایت الکتروموتور خواهد بود، طراحی انجام می شود.
لغات کلیدی:
رشته ، خمیر ، رول ، نیرو ، گشتاور ، سرعت